Lloret Turisme ha informat que les activitats organitzades per dinamitzar les platges durant el mes de juliol han aconseguit un ple rendiment. Segons expliquen, les demandes del perfil de visitant estan variant i cada cop se sol·licita més una oferta complementària a la platja, amb uns serveis que vagin més enllà de les tradicionals hamaques i para-sols per prendre el sol.

Durant els darrers anys, Lloret Turisme ha apostat per potenciar el turisme actiu a la platja, i des del principi de temporada es posen en funcionament les activitats del miniclub i equipaments esportius per fer possible els torneig de futbol i voleibol-platja.

Enguany, segons Lloret Turisme, les estadístiques mostren que han augmentat els usuaris dels serveis: el miniclub ha registrat 1.575 infants durant el juliol, mentre que per la zona esportiva hi han passat 2.835 persones.

Pel que fa a les activitats dirigides de primera hora del matí, han comptat amb 1.457 visitants. Dins d'aquest tipus d'activitats, durant els dissabtes s'ha incorporat la sortida en marxa nòrdica pels camins de ronda. A dia d'avui, cada dissabte s'han omplert les 25 places programades.

D'altra banda, recentment s'ha obert el nou parc infantil i l'espai amb elements de manteniment a la platja de Canyelles.