Aquesta parella porta la nostàlgia escrita en la mirada, i és que venir a Lloret els porta molts records. La Sandra no para de mirar a dreta i esquerra i d'exclamar: "Mira allò! Te'n recordes?"

On passen les vacances?

En un hotel de Santa Susanna, al Maresme.

I com és que avui han decidit fer una excursió fins a Lloret?

Havíem vingut aquí de vacances fa molts anys, quan érem més joves, cap a l'any 1972. Per a mi (Sandra) era la primera vegada que sortia a l'estranger, i per això en tinc un record molt especial.

Ho estan trobant molt diferent?

Sí! No té res a veure amb els anys 70. L'altre dia vam anar a Blanes i era impossible trobar res del que hi havia quaranta anys enrera. Ens ha sorprès molt.

Troben que ara està millor o pitjor?

És diferent. Encara no hem tingut temps de voltar gaire, però no recordava que hi haguessin tants bars i botigues l'última vegada que vam venir. De tota manera, ens és igual com sigui, perquè hem vingut aquí a recordar la nostra joventut i ens fa il·lusió. Guardem molts bons records d'aquella època.

Veuran que ara també hi vénen molts joves...

Sí, i s'han de divertir. Però nosaltres no volem fer pas el mateix que ells, eh! (riuen). Només volem recordar-ho.

Com han vingut fins a Lloret?

Amb autobús.

I a part de Lloret i Blanes, on més han anat?

De moment, enlloc més. Però la setmana que ve anirem a Barcelona i també volem visitar Malgrat de Mar i Calella, que estan a prop de Santa Susanna. El que és important és aprofitar al màxim les vacances i donar voltes tot el dia!