Platja d┤Aro celebrarÓ la 34a festa de la Urbanitzaciˇ de Dalmau

31.07.2013 | 09:51

La Urbanitzaciˇ de Dalmau de Platja d'Aro celebra des del proper divendres 2 d'agost, i durant tot el cap de setmana, la seva festa de barri, oberta a tothom. Com cada any, aquesta celebraciˇ es converteix en el pr˛leg de la Festa Major de Platja d'Aro, que tindrÓ lloc del 14 al 18 d'agost.

Enguany, la Comissiˇ de Festes de la Urbanitzaciˇ Dalmau ha preparat un programa d'activitats obert a totes les edats que centra els actes a l'entorn de la Plaša Hip˛lit Centeno amb esports, activitats infantils, m˙sica i ball com a eixos principals de la programaciˇ.

La festa de la Urbanitzaciˇ de Dalmau arrenca divendres al vespre amb la Xorišada Anticrisi, amb tiquets a 50 cŔntims i una discom˛bil.

Dissabte la festa comenša a dos quarts de deu, amb un torneig FIFA de consoles de jocs. De quatre a sis hi haurÓ una trobada de dibuix i tambÚ un futbolÝ humÓ i jocs de cucanya. A la nit hi ha prevista una botifarrada, ball amb el Tramuntana Grup i finalment, passada la mitjanit, una xocolatada.

El darrer dia de la festa del barri, diumenge, arerncarÓ a dos quarts de deu del matÝ amb una bicicletada popular. Des del migdia hi haurÓ inflables infantils i el concurs "Puja't al toro".

La celebraciˇ continuarÓ a les dues del migdia, amb una arrossada popular.

La festa de l'escuma i de l'aigua i un taller de maquillatge amenitzaran la tarda, mentre que una sardinada i un ball amb disco m˛bil i sorteig a la mitja part serviran com a cloenda.

Enllašos recomanats: Premis cinema