El "Music&Wine" de Llançà aposta, de nou, pels productes locals

En l'edició d'enguany
s'han incorporat les tapes, les quals estan fetes pels bars-restaurants de Llançà

12.07.2015 | 00:00

L'Ajuntament de Llançà conjuntament amb l'Associació de Comerciants del municipi han organitzat un any més l'anomenat "Music&Wine", un cicle de concerts a l'aire lliure acompanyats de degustacions de vins de la DO Empordà i de tapes elaborades pels bars-restaurants de Llançà.
Aquesta activitat es durà a terme durant els mesos de juliol i agost a les 20h els dimecres a la plaça Major de la Vila i els dijous al passeig Marítim. 
L'àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica considera que aquesta és una bona manera per promocionar els vins de la nostra zona sense que el visitant s'hagi de desplaçar al celler, tot combinant oci i enologia en un mateix espai.  
Aquest any, a banda de la música i el vi el públic també podrà gaudir de tot un seguit de tapes, elaborades per una bona part dels bars-restaurants de Llançà, així doncs, el ventall d'empresaris locals que es poden beneficiar de les activitats és més ampli.
D'altra banda, Llança ha preparat per a aquest estiu una proposta de més de 500 activitats que s'oferiran diàriament els 62 dies de juliol i agost. El programa de visites guiades gratuïtes, que ?enguany ja fa onze anys que s'ofereix s'amplia a vuit visites guiades setmanals. Es tracta d'una proposta variada i enfocada a ser visites per fer amb família.
Lligat amb aquest programa enguany s'ofereixen també tres visites a l'entorn de Llançà amb el LlançàBus: Cadaqués, Sant Pere de Rodes i a la Granja Mas Marcè.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema