Sant Jordi Desvalls acollirà aquest dissabte la quarta edició del Tramunfest, que anteriorment es feia a Bellcaire d'Empordà. El festival començarà a les nou del vespre i durarà deu hores, al llarg de les quals actuaran un total de 22 artistes en dos escenaris diferents.

Els assistents podran escoltar una gran diversitat d'estils, des del techno fins al drum'n'bass, passant pel dubstep i el minimal, entre d'altres. A més, la infraestructura tècnica del festival -que tindrà lloc a la zona esportiva- comptarà amb més de 100.000 watts de so i llum.

El cap de cartell d'aquesta edició és Dirtyphinics, un duet d'origen francès que basa el seu estil en una fusió d'electro, dubstep, drum'n'bass i trap. També hi haurà Fatima Hadji, una de les dj's de hardtechno amb més projecció internacional, Andrés Campo, resident del mític Florida 135, i Fran the Breakstorm, una de les eminències del drum'n'bass d'àmbit estatal. A més, també hi actuaran estudiants del grau en producció musical de l'escola Eumes.