El Teatre-Museu Dalí de Figueres tornarà a oferir durant el mes d'agost la possibilitat de gaudir de visites guiades en horari nocturn. Durant aquestes visites, el públic, a més de contemplar les obres de Salvador Dalí amb la tutela d'un guia, podrà degustar una copa de cava en un dels patis interiors de les instal·lacions museístiques, on es projecten audiovisuals amb el geni empordanès com a protagonista.

Les visites nocturnes a l'agost comencen a les deu de la nit i finalitzen a la una de la matinada, amb un últim accés a dos quarts d'una. Mentrestant, en la franja diürna, el Teatre-Museu estarà obert de les nou del matí a les vuit del vespre.

Les visites guiades es faran de dimecres a dissabte i tindran un aforament limitat de 25 persones per grup. Els dimecres i divendres es farà el recorregut en castellà i francès, mentre que dijous i dissabte tindran lloc en català i anglès.

La direcció ha posat a la venda unes mil entrades a través d'Internet al preu únic de dotze euros tant per a les visites de dia com per a les de nit que permeten evitar les cues.