Caminant pel passeig marítim de Lloret de Mar trobem la Corina i la Salina amb la tovallola a les mans i a punt d'anar a la platja. Fa tres dies que estan allotjades a un hotel de Lloret amb els seus amics i encara romandran al poble quatre dies més.

Per què Lloret de Mar?

Espanya ens agrada molt, l'any passat vam estar a Mallorca i ens ho vam passar molt bé. És per aquest motiu que aquest any hem decidit tornar al país, però aquest cop a Catalunya. Hem escollit Lloret perquè aquí hi ha platja i molta festa.

Què estan fent durant aquestes vacances?

Vam arribar fa tres dies i no hem visitat gaire cosa, només la platja principal d'aquí Lloret i els locals de festa. Però també tenim pensat anar a algun poble de per aquí a prop i també visitar Barcelona.

Consideren que és cara la zona?

No, tot és molt barat. Justament l'altre dia parlàvem amb els nostres amics que tant el menjar com sortir de festa és molt barat.

Què és el que més i menys els ha agradat de Lloret de Mar?

El que més ens ha agradat és el bon temps que ens està fent. I que no ens hagi agradat... crec que no hi ha res. Estem tenint molt bones vacances.

Els agrada el tipus de festa que hi ha aquí?

Sí, perquè vas voltant pel carrer on hi ha la gran majoria de pubs i hi ha molt d'ambient cada dia.

Com és un dia normal de vacances?

Al matí acostumem a anar sempre a la platja, després anem a dinar a l'hotel i a la tarda fem un vol pel centre de Lloret.

Recomanaran la zona a algun amic o familiar?

És un molt bon lloc per venir amb els amics, així que ja ho crec que ho recomanarem.

Els agradaria tornar?

Sí, per descomptat.

Pensen comprar algun souvenir?

Tots els amics ens hem comprat un braçalet.