El cantant moldau Arsenium, al qual encara es recorda com a integrant de la banda O-Zone, que va popularitzar fa uns anys el tema "Dragostea din tei", més conegut per la tornada "Numa numa iei", es declara convençut que tornarà "al lloc més alt" durant una visita a Girona.

Arsenie Todiras, nom real d'aquest artista, explica a Palafrugell, on actuarà la setmana que ve dins d'una gira en solitari per Espanya, que "Bella bella", el senzill que defensa actualment, pot convertir-se també en un èxit internacional.

"El temps m'ha ensenyat que una cosa com això de 'Dragostea din tei' només passa una vegada cada deu anys i ja ha passat una dècada, així que potser és el moment ara que aparegui una altra bomba així", subratlla el moldau.

Arsenium ha signat amb una companyia catalana per tornar al primer pla i amb la intenció ?d'establir-se a Barcelona i deixar enrere la seva actual residència a Moscou.

La promoció de "Bella bella"

De moment, el cantant ha vingut a promocionar "Bella bella" al Mediterrani i aprèn espanyol, encara que el seu nivell és ja d'avançat. A Arsenie Todiras li agrada compondre en castellà, ho ha fet en diversos temes i, fins i tot, va representar al seu país a Eurovisió amb una cançó titulada "Loca".

"Sempre que puc uso l'espanyol i no sé per què, però em resulta un idioma familiar, potser per provenir del llatí o per les similituds culturals amb Romania (país en el qual va obtenir l'èxit amb O-Zone) i Moldàvia", subratlla.

Arsenium reconeix de tota manera que ha de millorar el seu castellà abans de compondre exclusivament en aquesta llengua, per això ara aprèn "noves paraules i a jugar amb les vocals".

Després d'arribar a la majoria d'edat a Moldàvia i residir posteriorment a Romania, Itàlia i Moscou, aquest artista es defineix com un "nòmada" al qual, ara, l'atrau el "calor" del sud d'Europa.

En els plans d'Arsenium hi ha establir-se a Barcelona, però també tornar a concursar l'any vinent a Eurovisió, encara que admet que encara se'l coneix a molts llocs per l'èxit que va obtenir amb O-Zone.

De tota manera, el moldau assegura que, quan la gent li ho demana, no té problemes a cantar aquell superèxit, encara que la seva carrera actual com Arsenium, "un nom més fàcil de recordar que el real i que combina química i verí", el faci apostar en aquests moments per l'enganxosa "Bella bella".