La quarta edició del White Summer Market, que se celebra al Mas Gelabert de Pals, va obrir ahir les seves portes fins el 23 d'agost amb l'objectiu d'oferir compres, espectacles i bona restauració als milers de persones que hi assisteixen cada any.

La masia baixempordanesa acull un mercat on es poden comprar des d'objectes de moda i complements fins a joguines, decoració i obres d'art. A més, s'ha procurat que les grans marques estiguin combinades amb les de caràcter més artesà.

Però no tot seran compres, i el White Summer també ha programat concerts, espectacles i activitats paral·leles. Entre els artistes que passaran pel seu escenari hi haurà el cantautor i showman Alfonso Villalonga, que va guanyar els premis Goya i Gaudí per la banda sonora de la pel·lícula Blancaneus, i el trio Cottontrail. També hi haurà un doble concert (els dies 21 i 22) de Clarence Milton Bakker, cantant holandès que va participar en el projecte Playing for Change, i un espectacle de dansa de la companyia Sol Picó.

A més, hi haurà conferències de Josep Pàmies sobre alimentació i plantes el dia 10, la xerrada Vivir el presente de Sergi Torres i la conferència de Joan Antoni Melé sobre la banda ètica.

Finalment, també hi ha un espai per als més petits, es podran veure exposicions artístiques i hi haurà foodtrucks per menjar i beure.