La quinzena Trobada Vaporista, celebrada ahir a les instal·lacions que l'Associació del Trenet de la Vall d'Aro i l'Ajuntament tenen a Castell d'Aro, va ser tot un èxit d'assistència de públic durant matí i tarda. L'esdeveniment va aplegar més de 3.000 persones, segons fonts de l'organització, malgrat el dia meteorològicament incert, sobretot al matí.

L'ambient era agradable sense molta calor, cosa que va restar gent a les platges, però va permetre l'assistència de més públic gran i petit al recinte del parc de l'Estació de la vila. La jornada estava organitzada, com cada any, per la dita associació i la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. L'alcalde, Joan Giraut, va pronunciar unes breus paraules de benvinguda als presents, obrint l'esdeveniment i anunciant que, "amb la celebració dels 15 anys de la trobada volem dir que l'any vinent la Trobada Vaporista tindrà un nou recinte,en aquest mateix lloc, però ampliat i canviat".

Durant tot el dia els assistents, sobretot petits, acompanyats sempre dels més grans, van poder gaudir dels trenets a escala, donant voltes curtes pel circuit a causa de l'afluència de públic. Però no per això la gent va deixar de divertir-se amb les petites màquines de vapor en un circuit que és dels pocs que hi ha a Catalunya, però dels de més gran escala.

La jornada va incloure també un dinar de germanor.