En Bob es confessa un enamorat del Mediterrani, per això ja ha passat en més d'una ocasió les vacances a la Costa Brava: després d'haver estat tres anys a Platja d'Aro, aquest 2015 s'ha decidit per un càmping a Sant Pere Pescador. Aprofitant que fa mal dia, el trobem passejant per la ciutat de Girona, on s'ha escapat amb la seva dona.

Quant de temps estarà aquí de vacances?

Aquest cop, deu dies.

Fa molt, que ve a la Costa Brava?

Sí, i tant. I no només per vacances, sinó que tinc família a Espanya i la vinc a visitar. A més, a vegades també em toca venir per feina. Però jo, encantat de la vida. Vaig passar tres estius fantàstics a Platja d'Aro, tot i que els anys següents vam anar cap a Tunísia i Egipte. Aquest any, al meu fill li feia gràcia venir de càmping a Sant Pere i aquí ens tens.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Bàsicament, estirar-nos a la platja a prendre el sol. Bé, i també menjar, beure, visitar ciutats com avui Girona... a la meva dona, a més, li agrada anar als mercats locals, a veure què tenen.

Què és el millor de la Costa Brava?

El menjar, sense dubte. A Palamós hi ha el restaurant de la Mònica i l'anem a visitar cada any. No faltem a la cita.

I el pitjor?

[S'ho pensa] Res, no tinc cap queixa.

Què li sembla la visita a la ciutat de Girona?

M'ha agradat molt poder passejar pels carrerons del Barri Vell. Ara estem buscant la zona de botigues perquè la meva dona vol anar-hi.

Es volen endur algun "souvenir"?

No necessàriament... crec que només vol mirar.

Li sembla que la Costa Brava és cara?

No. Ara mateix els preus són correctes. Potser sí que fa un temps eren més baixos i ara s'han encarit, però estem parlant de nivells molt assequibles i en general es troba una molt bona relació qualitat-preu, especialment en el menjar.