Aquesta parella de dublinesos són fidels al càmping Cypsela de Pals, on ja fa set anys que passen les vacances amb tota la família. Tot i que la piscina i la platja són les seves prioritats, al llarg dels anys també s'han anat recorrent de pam a pam tota la zona.

Què els porta a passar les vacances a la Costa Brava?

Ens agrada perquè és un lloc per venir amb tota la família, ja que tothom té activitats per fer, des dels nens fins als grans. Anem a la piscina, a la platja... hi ha moltes cales per triar, i ens agrada anar-les descobrint. A més, hi ha molts pobles bonics per visitar cada tarda: Llafranc, Peratallada, Begur...

Què fan durant aquests dies de vacances?

Anem a la platja, a la piscina, descansem, passegem, llegim llibres, fem barbacoes al càmping... ens agrada cuinar peix, vedella, el que sigui. Ens agrada menjar i quan venim aquí tastem una mica de tot, sobretot la paella, el vi i la cervesa.

La Costa Brava els sembla cara?

Cada cop més. Fa uns anys hauria estat impensable pagar 20 euros per un bistec, i ara sí que ens hi trobem. Els preus estan pujant cada vegada més.

Practiquen algun esport?

Ens agrada jugar a tennis, però ara fa massa calor per fer-ho. El nostre fill juga a futbol, i nosaltres aprofitem per nedar i caminar força.

S'emporten algun souvenir per a la família o els amics d'Irlanda?

Sí. Ens agrada molt la ceràmica i n'hem comprat per emportar-nos-la a Dublín, però han de ser peces petites perquè venim amb avió i tenim l'equipatge limitat a quinze quilos com a màxim.

Amb el temps que fa que vénen, han fet amics del país?

No. Al càmping sí que hi ha gent que coneixem de vista, però hi tenim poca relació.

I han après alguna paraula de català o espanyol?

Sabem una mica d'espanyol perquè el vam aprendre a l'escola, però el just per entendre el menú.