Unes 700 persones van participar durant el cap de setmana en el festival D'aquí estant veig una estrella, en què la plaça del Gambeto de Riudaura es va omplir més que mai de cançons i tonades. De fet, va ser l'edició més concorreguda.

El divendres 28 es va celebrar el sopar de cantadors, amb prop de 200 assistents i que va comptar amb l'actuació del grup de polifonia vocal Els Tranquils. Prop d'una vintena de cantadors es van atervir a cantar durant el sopar i, com no podia ser d'altra forma, el van iniciar cantant el D'aquí estant veig una estrella, les corrandes que en el seu dia va cantar la Maria Julià, de Can Pitansa. De fet, el primer vers d'aquestes corrandes és el que va donar nom al festival.

Dissabte, els balcons de la plaça del Gambeto es van convertir en escenaris d'una vetllada seguida per més de 500 persones. Com ja és tradicional en aquest concert, una versió del Ball del Gambeto o del Roser va encetar les intervencions musicals. La part central del concert, però, va ser el Càntut, de Carles Sanjosé i Carles Belda, que va posar el públic dempeus. A més, una vintena de cantadors van interpretar diverses cançons des dels balcons i racons de la plaça.