L'actriu ha reconegut que és tan perfeccionista que li fa por acabar malament del cap. Gwyneth Paltrow afirma que sempre té la sensació que alguna cosa no va bé, i s'esforça per controlar cada aspecte de la seva vida fins a un punt malaltís. De moment, ja està buscant un terapeuta que l'ajudi a superar la situació i així evitar que vagi a més.

Gwyneth Paltrow ha reconegut el seu major defecte: ser massa perfeccionista. L'actriu de 'Shakespeare in Love' sap que es preocupa massa per tot i tem que l'assumpte arribi un punt que hagi de ser internada.

"A vegades crec que hauré d'ingressar en un psiquiàtric, això va molt malament", ha declarat Paltrow a la revista Vogue. "És la meva pitjor característica i m'odio per aquesta raó. És com, què em passa? Relax!".

La dona del cantant de Coldplay, Chris Martin, arriba a comparar-se amb "la psicòpata de 'Dormint amb el seu enemic'" i afirma: "Crec que estic espantada per alguna cosa, com si hi hagués alguna cosa que hagués de solucionar".

Donada la situació, Paltrow ha decidit buscar ajuda psicològica i així evitar que el seu problema vagi a més: "Crec que necessito tornar al psiquiatra per descobrir que és el que em passa. Vaig tenir una gran terapeuta a Nova York amb la qual encara parlo".