Encara que Lindsay Lohan està complint la condemna que recentment li han imposat, el braçalet anti-alcohol no acaba de fer-li gràcia. L'actriu vol decorar-lo amb adhesius de Chanel per fer-lo més "chic", però la llei no ho permet i les conseqüències de fer-ho comportarien pena de presó.

La jutge Marsha Revel va condemnar Lindsay a, entre altres coses, portar un braçalet que mesura constantment el seu nivell d'alcohol en sang. Una setmana més tard, l'actriu ja s'està queixant de que l'aparell no combina bé amb la roba i ha demanat ajuda per decorar i fer-lo més "chic".

"Podria Chanel, si us plau, ajudar-me donant-me algunes enganxines per posar en el meu braçalet, i així poder portar com a mínim un vestit chic? Potser?", va escriure Lindsay en el seu Twitter.

Tanmateix, la seva petició és en va ja que la llei no permet decorar de cap manera aquest dispositiu, i de fer-ho l´actriu s'enfrontaria a una pena de presó.

Però no acaben aquí els problemes que el braçalet està donant. Els rodatges i sessions de fotos que Lindsay té a la seva agenda podrien complicar si no pot treure's l'aparell, ja que aquest es veuria en les imatges.

Per això, el seu advocat ha demanat a la jutge que instrueix el cas una mica de comprensió, però auqesta s'ha mantingut ferm en la seva sentència.

"La senyoreta Lohan té pendent una sèrie de sessions de fotos i continuarà rodant una pel·lícula a Texas. El braçalet interferirà amb això. Com alternativa demanem que se li facin anàlisi aleatoris d'alcohol i drogues", va suggerir Shawn Chapman Holley, advocat de Lindsay; al que la jutgessa Marsha Revel va respondre: "Em temo que haurà de retardar els seus rodatges per ara".