L'actor Charlie Sheen va ser traslladat d'urgència a un hospital de Los Angeles afectat per uns forts dolors abdominals després de celebrar una festa a casa fins a altes hores de la matinada, ha informat la web TMZ.

Sheen, un dels actors més ben pagats de la televisió als EUA pel seu paper a la sèrie de comèdia "Two and a Half Men", es troba ingressat sota observació al centre mèdic Cedars-Sinai, on el cap de setmana Penélope Cruz va donar a llum el seu primer fill.

Els serveis d'emergència van rebre una trucada a les 6.35 del matí (14.35 GMT) perquè anessin en auxili del popular actor de pel•lícules com "Wall Street" (1987), que es queixava de dolors severs a l'abdomen.

Mitja hora més tard Sheen va ser tret de casa en una llitera, amb una tovallola tapant-li parcialment la cara i portat en ambulància a l'hospital on, segons la seva publicista Stan Rosenfield, es va passar el matí adormit.

Martin Sheen i Janet Templeton, pares del malalt, es van desplaçar fins al Cedars-Sinai per conèixer de primera mà l'estat del seu fill.

Pel que sembla, Charlie Sheen hauria organitzat una festa a casa fins a altes hores de la matinada en la qual els veïns van poder escoltar diverses dones cantant temes de la banda californiana Red Hot Chili Peppers.

L'actor, de 45 anys, té un passat d'addicció a les drogues i violència domèstica i és conegut per la seva afició a la vida nocturna.