Sabrina Ravelli. Aquest és el nom de la vedette argentina amb la qual el jugador del FC Barcelona podria haver estat infidel a la seva nòvia de tota la vida, Antonella Rocuzzo, i la mateixa que l'acusa d'assetjament. Encara que Leo ja va desmentir aquesta suposada relació, una videoconferència entre els dos protagonistes de l'afer torna a posar el futbolista en el punt de mira.

Pel que sembla, en el vídeo en què Sabrina Ravelli i Leo Messi van tenir una conversa a través d´Internet, i que ha penjat el diari argentí dels Andes, es veu el futbolista parlant amb la vedette argentina.

Ravelli i Messi es van conèixer fa algun temps a través de l'exnòvio d'ella, ja que aquest era jugador de la selecció argentina, Neri Cardozo. A partir de llavors, es van intercanviar el Messenger i van començar a tenir contacte a través d´Internet.

La vedette assegura haver rebutjat el jugador una i una altra vegada: "Per a mi va ser una falta de respecte perquè jo estic de nòvia fa un any amb el cantant del grup La Barra i ell em seguia enviant missatges buscant-me i em va ocasionar problemes en la meva parella. Ell mai es resigna. Que quedi clar que mai he estat amb Lionel", va comentar Sabrina al programa del cor Infama.

Messi encara no s'ha pronunciat sobre això, encara que el nom dels dos ja havia sortit l'any passat a la premsa argentina, on es parlava d'una fogosa trobada entre els dos durant un viatge que Ravelli va realitzar a Espanya.