Ruptura

S´ha acabat l´amor entre George Clooney i Elisabetta Canalis

L'actor i la seva xicota posen fi a la seva relació quan molts pensaven que estaven a punt de donar-se el 'sí vull'

 22:16  
George Clooney i Elisabetta Canalis.
George Clooney i Elisabetta Canalis. EFE

EP / LONDRES Sembla que els contes de fades, on sempre triomfa l'amor, han desaparegut al segle XXI. L'última parella que ha posat punt i final a la seva relació ha estat George Clooney i Elisabetta Canalis.

Quan molts pensaven que Hollywood es vestiria de llarg per ser testimonis del 'sí vull' de la parella d'actors, un comunicat ha enderrocat tots els bons desitjos.

"Ja no estem junts. La decisió és molt difícil i personal, esperem que es respecti la nostra privacitat", es podia llegir al document emès des de Londres i publicat per 'Showbiz Spy'.

La inesperada ruptura ha deixat a tots amb la boca oberta, ja que fa unes setmanes Elisabetta Canalis havia confessat durant una entrevista que desitjava casar-se amb George Clooney i, a més, les seves últimes imatges havien estat tendres, dignes d'una parella d'enamorats.

Però això ja forma part del passat. L'actor més atractiu del panorama mundial i la presentadora de televisió són de nou solters, després de dos anys de relació. Haurem d'esperar per saber quins han estat els motius d'aquest final.

Enllaços recomanats: Premis cinema