Tan enamorats i feliços com el primer dia. Així van aparèixer la cantant Shakira i el futbolista Gerard Piqué després que s'especulés que la seva relació estava en crisi per una tercera persona. La cèlebre parella, que portava diverses setmanes separada, es va retrobar a Barcelona, on se'ls va veure molt feliços.

Somrients i de molt bon humor, Shakira i Piqué es van retrobar a la Ciutat Comtal després de passar unes setmanes allunyats l'un de l'altre. El jugador del Barça va anar a recollir la seva noia a la feina, del que van sortir agafats de la mà, com es pot veure en les fotografies publicades per la revista Lectures.

Acabada d'arribar d'un llarg viatge per Amèrica, la cantant havia acudit als estudis de gravació dels germans Estopa, grup amb el qual ha estat treballant últimament. Moments abans que acabés la sessió, en finalitzar la tarda, Piqué va arribar amb el seu cotxe i va entrar al local en què es trobava la seva xicota.

Una hora més tard, el futbolista va sortir acompanyat per la colombiana no només agafats de la mà, sinó també malbaratant felicitat i molt d'amor. Aquesta ha estat la millor mostra que la parella encara segueix enamorada i que, per ara, la seva relació no s'ha acabat.

I és que els rumors de crisi no només venien per romandre diverses setmanes separats. Prèviament, una cadena de televisió mexicana ja va apuntar la possibilitat que la solidesa de la seva relació es veiés afectada per l'aparició d'una tercera persona.

La notícia va causar un gran enrenou en les xarxes socials, precisament el mateix canal que la parella va utilitzar per desmentir aquesta informació. Encara que llavors tots dos es van intercanviar diversos missatges afectuosos, els dubtes de la seva relació encara estaven a l'aguait.

No obstant això, les últimes imatges de la parella han constituït la millor prova que Shakira i Piqué es segueixen volent i que encara els queda molt d´amor. Amb més d'un any de relació a l'esquena, encara els queden molts moments per compartir.