Elton John i David Furnish s'han casat aquest 21 de desembre, i han mostrat els moments més importants d'aquest dia tan especial en els seus respectius comptes d'Instagram.

Malgrat que són parella de fet registrada civilment des de 2005, han donat un pas més en la seva relació i han contret matrimoni, gràcies a que el març d'aquest any es va legalitzar el matrimoni entre persones del mateix sexe a Anglaterra.

La primera foto que va pujar el músic al seu compte de la xarxa social va ser una invitació expressa als seus 'followers' a què seguissin el seu casament d'aquest diumenge i que publicaria els millors moments.

I ha complert. Han penjat fotos on es podien veure les sabates dels dos fills de la parella, Zachary i Elijah, que van tenir amb una mare de lloguer, sota la frase: "Els nostres petits portadors d'anells estan profundament adormits, i les seves sabates encerades i preparades per la celebració ".

En una altra foto apareixien feliços i somrients signant els documents legals que els converteixen oficialment en marits.