Tactic Time Cafe, situat al costat de la Sagrada Família, és una cafeteria on els clients paguen per l'estona que s'hi estan i no pel que consumeixen. Per això, poden menjar i beure tot el que els vingui de gust, sense haver de pagar més.

Cada minut costa sis cèntims, de manera que estar-s'hi mitja hora suposa gastar-se 1,80€. No obstant això, a partir dels 180 minuts ja no es paga més. Els clients poden estar al local el temps que desitgin.

Per controlar els minuts de cada client, la cafeteria dóna un tiquet on apareix l'hora d'arribada i, a la sortida, només cal calcular el cost del temps consumit.

El local és concebut com un lloc on passar bé el temps, més que com un local on prendre cafè. En conseqüència, s'apropen tant joves com famílies per xerrar, jugar a jocs de taula, veure pel·lícules, etc.

L'establiment també destaca per ser self-service.

Tot i que la idea sorprèn, presenta molts avantatges perquè, per exemple, es pot anar a Tactic Time Cafe sense la necessitat i la pressió d'haver de consumir.

Molt aviat, també arribarà a Barcelona el local Espai de Gats, la primera cafeteria de Catalunya on els clients podran jugar amb gats en adopció mentre prenen alguna cosa.