L'avió que la banda Iron Maiden està utilitzant durant la seva gira ha sofert un accident mentre repostava a l'aeroport de Santiago de Xile. El tren d'aterratge de la nau compta amb greus danys i dos treballadors de l'aeroport han resultat ferits.

El grup ha publicat un comunicat a través del seu compte de Facebook en el qual han explicat què ha succeït. També han volgut tranquil·litzar els fans i han assegurat que els seus proper concerts a Argentina continuen endavant.

Els fets van succeir quan l'avió es disposava a carregar combustible. Segons s'explica en el comunicat, l'avió estava "lligat a un camió de remolc per repostar abans de volar sobre els Andes cap a Còrdova". Ha estat en aquest moment quan s'ha deixat anar el mecanisme que connecta l'aeronau amb el remolcador i han col·lisionat.

Dos operadors de l'aeroport han sofert ferides i han estat portats a l'hospital. La banda, per mitjà del comunicat, els ha desitjat "una ràpida recuperació" i han assegurat que "seguiran d'a prop la seva situació". Per la seva banda, l'aeronau ha sofert greus danys al tren d'aterratge i en dos dels motors.

La banda britànica Iron Maiden es troba de gira a Sud Amèrica com a part del 'Book of Souls World Tour', que arribarà a Espanya el mes de juliol. La primera parada serà al Resurrection Fest de Viveiro (Lugo, el 9 de juliol). Després serà el torn de Madrid (13 de juliol, Palacio de los Deportes de la Comunitat de Madrid), abans de presentar el seu últim treball a Sevilla (14 de juliol, Estadi de la Cartuja) i de participar al Rock Fest Bcn (16 de juliol a Santa Coloma).