L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat avui en el seu compte de Facebook que està embarassada de 13 setmanes d'un nen que naixerà a la primavera.

"Al seu pare i a mi ens fa una alegria immensa donar un germà al nostre fill Luca, i poder compartir aquesta felicitat amb tota la gent que ens vol", ha escrit Colau, que tindrà al seu segon fill durant l'actual mandat municipal.

Ada Colau assegura que en els pròxims mesos seguirà amb les seves obligacions com alcaldessa "amb normalitat, una panxa creixent i encara més motivació per fer de Barcelona una ciutat millor, per als que ja estem... i per als que vindran".

"Amb cada nova vida, l'horitzó d'allò possible s'amplia, comença una nova aventura en la qual tot pot passar", reflexiona l'alcaldessa de Barcelona, que afegeix: "cada dona viu la maternitat a la seva manera, per sort som moltes i diverses".

"A mi, ser mare m'ha donat força i m'ha fet molt feliç. Sense cap dubte, tenir a Luca m'ha fet millor persona, m'ha ajudat a distingir l'important d'allò banal i passatger, a tenir més empatia, a no deixar-me portar per passions tristes ni per sentiments mesquins", explica l'alcaldessa sobre l'experiència de la seva maternitat.