Després de tallar amb Úrsula Corberó, el tossenc Andrés Velencoso s'ha coronat com un dels solters espanyols més desitjats de tota Europa, però ho sentim noies, el cor del model internacional torna a estar ocupat i l'afortunada és una it-girl italiana: Ginevra Rossini.

Unes fotos publicades en exclusiva per la revista Cuore demostrarien com d'enamorat que està el model de la presentadora italiana amb unes imatges a les platges de Miami d'allò més suggeridores, amb la qual hauria començat una relació des de finals del 2016.

Ginevra Rossini és una jove de 25 anys llicenciada en Economia i Comerç per la Universitat Bocconi, però actualment exerceix de presentadora a la televisió italiana en programes d'hípica, la seva gran passió, a més ha protagonitzat diverses campanyes publicitàries, el que li ha servit per convertir-se en tota una itgirl i el reclam de totes les festes al país mediterrani.

A més la nova noia de Velencoso ja ha tingut experiència amb homes famosos atès que va mantenir una sonada relació amb Luigi Berlusconi, el fill de Silvio Berlusconi.