La periodista María Teresa Campos, de 75 anys, va rebre ahir l'alta mèdica després d'estar ingressada a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid des del passat 16 de maig, quan va patir un ictus que, segons la seva filla Terelu Campos, li ha afectat la visió però no la mobilitat ni la parla.

Campos va abandonar passat el migdia les instal·lacions. En sortir, vestida amb uns pantalons blancs, una brusa rosa i unes grans ulleres de mirall, la presentadora va declarar als periodistes que hi havia alguna cosa «molt important» que volia dir i aquí va demanar aigua per aclarir-se la veu.

«Quan em vaig sentir malament, hi va haver persones... Vaig fer -va continuar, després d'una pausa emocionada- una campanya sobre l'ictus (als canals de Mediaset España, el 2013), i Gustavo (el seu xofer) es va adonar que jo tenia una de les coses que vaig dir en aquesta campanya». «I això va fer que jo estigui avui aquí; que sembli que no m'ha passat res, tot i que m'ha passat molt», va dir referint-se al símptoma de doble visió que va desencadenar les alarmes.