A Diari de Girona volem celebrar el Black Friday amb una promoció especial amb la qual estaràs MÉS i MILLOR informat. Aprofita ara i fes-te subscriptor amb un 50% descompte durant els dies 24,25 i 26 de novembre i accedeix cada dia des de qualsevol dispositiu a la còpia digital de la nostra edició impresa.

Gaudeix de la millor informació local, de grans reportatges, d'entrevistes exclusives, d'articles d'opinió de les nostres principals firmes... per un preu únic.

Per només 7,48€ al mes (preu habitual 14,95€) pots adquirir una subscripció digital mensual, amb la qual a més de poder descarregar-te diàriament la còpia digital de la nostra edició impresa, també tindràs accés a tots els suplements temàtics i setmanals de Diari de Girona, on trobaràs la informació cultural més completa, tot sobre l'esport local, els millors plans d'oci i molts continguts més.

Aconseguir-ho és molt fàcil: només has d'entrar a www.diaridegirona.cat i accedir a la promoció a través del botó SUBSCRIU-TE que trobaràs a la part superior de la capçalera de la web. Des d'aquí podràs iniciar el procés de compra i beneficiar-te d'aquesta magnífica promoció.

Celebra el Black Friday amb la millor informació i fes-te subscriptor de Diari de Girona amb un 50% de descompte durant els 24,25 i 26 de novembre. T'ho perdràs?