A l'Hèrcules de Quique Hernández li va faltar "una mica de sort" per emportar-se la victòria ahir de Montilivi. Així mateix es va expressar l'entrenador del conjunt alacantí, que va recordar que el seu equip havia "entrat bé" al partit i que, a més, havia gaudit "de bones ocasions" per marcar el segon. Va admetre també que a la segona meitat les forces s'havien "igualat", però va culpar a la "sort" el fet de no haver sumat els tres punts contra el Girona. Quique Hernández, que es presentava ahir amb un ultimàtum de la directiva, en cap moment va veure's fora després de no aconseguir, una setmana més, la victòria. "He preparat el partit amb total normalitat. Els rumors i les notícies són coses del futbol. Intentarem ?gua?nyar aviat i per això prepararem a partir de demà el partit contra el Las Palmas", va indicar. c.r. girona

Els empats poden ser interpretats de moltes maneres. En ocasions, són rebuts amb alegria. D'altres, semblen oportunitats que s'esfumen. Ahir, Ricardo Rodríguez marxava cap a casa amb un batibull de sensacions; una mescla de tot plegat se li movia pel seu interior. El seu Girona havia estat capaç d'aixecar fins a dos marcadors adversos i, a base de fe i d'insistència, allargava la ratxa de jornades sense perdre. Per contra, però, l'ocasió d'escalar posicions s'escapava i obliga els seus jugadors a sumar un bon resultat el proper cap de setmana a Miranda de Ebro. Tot plegat, en un partit en què el tècnic asturià va treure conclusions positives, però en el qual també va veure coses que no li van agradar. Una d'elles, aliena al seu equip: la decisió de Melero López de no xiular un clar penal per mans de Pamarot quan només quedaven cinc minuts: "Dels àrbitres mai parlo, però tothom ha vist el que ha passat i les imatges hi són per comprovar-ho".

"Em quedo amb l'esperit de l'equip". Aquesta va ser una de les conclusions positives a les quals Ricardo va arribar després del 2-2 contra l'Hèrcules. "Els jugadors no s'han rendit. Han treballat i la voluntat de guanyar els ha empès cap a la porteria contrària. Hem fet coses bones, com tenir la pilota i hem generat ocasions. A més, hem trencat la mala ratxa de no veure porteria a les primeres parts. El Girona ha estat ambiciós i mai s'ha rendit, tenint opcions fins als últims minuts". Tot i no haver estat un partit "perfecte", el tècnic va enumerar unes quantes coses per estar satisfet.

Tot, però, no va ser rodó. Ricardo Rodríguez va lamentar la falta de "consistència" dels seus, sobretot als primers minuts de totes dues meitats, moments en els quals l'Hèrcules va aprofitar per fer els dos gols. "Ha estat clau. S'han convertit en tota una llosa per a nosaltres i ens han obligat a anar a remolc durant molts minuts. No és fàcil remuntar i menys en aquesta categoria, però ho hem aconseguit en dues ocasions", indicava. Però el que més ràbia va fer al tècnic va ser no aconseguir tres punts que haurien catapultat els gironins a la classificació: "És un tren que perdem que és ser a dalt. Una llàstima", va dir.

Ricardo, a més de reconèixer que el gol de Jandro serà "positiu" per al jugador, va revelar que l'alineació que va triar per enfrontar-se a l'Hèrcules va venir força condicionada: "Eloi tenia faringitis, Jandro havia passat fa dos dies un principi de grip, Matamala estava com estava... Per això l'onze ha vingut una mica condicionat. Però, tot i això, les coses no han sortit pas tan malament".