Oriol Alsina, director esportiu del Girona, i el secretari tècnic Sergi Raset no només tenen la missió de reforçar el primer equip aquest mes de gener. També han de trobar un relleu de garanties a la banqueta del filial, després de la precipitada marxa d'Arnau Sala a l'Olot. Només encetar-se l'any, la direcció esportiva ja treballa en aquest sentit i diversos són els candidats per ocupar aquest càrrec, encara que dues són les opcions que han agafat més força en les darreres hores.

Una d'elles és la de Robert Vila, un vell conegut de les banquetes gironines. No només per la seva etapa al capdavant del Cassà, sinó també perquè ja va dirigir el filial del Girona, el curs 2011/2012 a la Segona Catalana. La seva experiència al club blanc-i-vermell va ser breu, en dimitir del càrrec el mes de desembre del 2011 al sentir-se "esgotat" després d'haver "cremat moltes etapes". Des d'aquella experiència que Vila no s'ha assegut a cap banqueta, fet que podria canviar si finalment és l'home escollit per Alsina i Raset.

L'altra alternativa de pes és la de Manel Benavente. El català, als 40 anys, compta amb una dilatada experiència a les banquetes. No només com a entrenador, sinó que ha tocat tota mena de càrrecs, des de l'scouting fins a la preparació de porters. Ha dirigit les categories inferiors de la UDA Gramenet, a banda de formar part del cos tècnic d'equips com el Badalona, Lleida, Gavà, Sabadell i Atlètic Malagueny.