Jreis per un dia Els jugadors del Girona van repartir regals i productes promocionals del club entre una vintena de nens ingressats al Trueta. Els va acompanyar el directiu Salvador Capdevila, per complir una tradició de cada Nadal.Jorge Palatsí, Jofre Mateu, Moisés Hurtado i Jordi Matamala es van fotografiar amb tots aquells menors que els ho van demanar.Matamala i Palatsí entreguen regals a un nen i a una nena ahir a l'hospital gironí.

Jordi Matamala, Moisés Hurtado, Jofre Mateu i Jorge Palatsí van ser els quatre representants de la primera plantilla del Girona que ahir van complir amb la tradicional visita als nens ingressats a l'hospital Josep Trueta en vigílies de Reis. Els futbolistes, acompanyats pel directiu Salvador Capdevila, van dur regals i productes de promoció del club com bufandes, gorres i llibretes a una vintena de menors de la planta de pediatria i d'urgències pediàtriques. Els regals van ser molt ben rebuts i van anar acompanyats per fotografies i autògrafs dels jugadors a tothom qui els en va demanar.

Fins no fa massa anys el Trueta solia rebre per Nadal les visites dels jugadors del Barça, l'Espanyol i el Girona, però darrerament els dos representants catalans de Primera Divisió han optat per no sortir de la capital catalana. El club de Montilivi manté la tradició de dur regals i somriures a l'hospital gironí i també col·labora durant les festes amb d'altres iniciatives solidàries com la recollida de joguines que s'ha fet a l'estadi per cedir-les posteriorment a la Creu Roja.

Els jugadors van tenir l'oportunitat de parlar amb els nens ingressats (una vintena, de mesos fins a 13 anys d'edat) i els seus familiars, i van comprometre's a completar l'entrega de regals amb una victòria demà contra el Ponferradina, molt necessària per treure l'equip de la zona de descens on es va caure després de la derrota a Mallorca (2-0) en el darrer partit de l'any 2013.