El Girona busca gol en aquest mercat d'hivern. Això és innegable. Necessita davanters. Un i, si poden ser dos, molt millor. Però la davantera no és l'única posició que la direcció esportiva vol reforçar. Aquest primer terç de temporada ha deixat en evidència que es necessita un migcentre. En el seu dia el va demanar Ricardo Rodríguez i ara Javi López també donaria per bona la seva arribada. Per cobrir aquesta mancança són diversos els futbolistes que s'han seguit. Un d'ells milita al Saragossa i, descontent amb el tracte del club aragonès, està buscant una sortida. Es tracta de Jose Mari Martín, un futbolista de 26 anys amb experiència a Primera Divisió; un jugador que, si sortís de La Romareda, veuria amb molt bons ulls continuar a la Segona Divisió A, una opció que el Girona li serveix en safata.

El Periódico de Aragón es feia ressò ahir de l'interès blanc-i-vermell per Jose Mari. El migcentre, nascut a Rota ara fa 26 anys (no complirà els 27 fins el proper mes de desembre), ha disputat 14 partits aquesta tempoada (728 minuts), 8 d'ells sortint a l'onze titular. És el segon curs que milita al Saragossa, equip amb el que la campanya anterior va tastar la Primera Divisió. A la màxima categoria hi va jugar un total de 24 partits, no va marcar cap gol, va rebre 11 targetes grogues i va ser expulsat una vegada.

Gadità de naixement i format a les categories inferiors de la Unión Deportiva Roteña, va estrenar-se a la Segona Divisió B a les files del Múrcia B, equip amb el qual no va poder evitar el descens de categoria. L'estiu següent va fitxar pel Jaén, on va convertir-se en indiscutible al mig del camp durant dues temporades, en les quals va jugar prop de 70 partits i va fer dos gols. El migcampista, que va arribar el passat mes de juliol al Saragossa, s'ha convertit en un dels tres jugadors (juntament amb Movilla i Paredes) que han denunciat el club aragonès per l'impagament de la nòmina del mes de desembre. Igualment, Jose Mari coneix de primera mà que el club vol trobar-li una sortida aquest gener.