La profunda reestructuració que ha patit el Girona aquestes últimes setmanes té com a objectiu prioritari assolir la permanència a la Lliga Adelante, el principal actiu del club. De moment els resultats no acompanyen. I és que l'equip ja fa set partits (dos mesos) que no guanya. L'última victòria es remunta al 10 de novembre de l'any passat, al camp del Mirandès. Era la tretzena jornada i l'1-2 obtingut a Anduva feia pensar que es podria viure una temporada sense sobresalts. Des d'aquell partit, però, els blanc-i-vermells tant sols han sumat 3 punts de 21, gràcies als empats a casa contra Tenerife, Recreativo i Ponferradina. Contra Barça B, Saragossa, Castella i Mallorca s'hi ha perdut. Uns números tant dolents només podien dur l'equip a un lloc: a la zona de descens.

La ratxa de set partits sense guanyar no és la pitjor del Girona en aquesta etapa de ja sis temporades a Segona, però iguala la segona marca més negativa. La campanya 2008/09 el Girona va arribar a encadenar deu partits sense conèixer la victòria (vuit empats i dues derrotes), i poc després va enllaçar cinc partits consecutius perduts que van precipitar la destitució d'Agné.

La temporada passada, la millor de la història del Girona, la pitjor ratxa va ser de quatre jornades sense vèncer i mai es van enllaçar més de dues derrotes. La temporada 2011/12, Agné va tenir tres ratxes de 6, 5 i 4 jornades sense sumar els tres punts. Després en va iniciar una altra de set partits. Va ser destituït en el segon, després de perdre a Huelva (3-0), i el seu relleu, Josu Uribe, va trigar sis partits a guanyar per primer cop (Numància a Montilivi, 2-0).