El director esportiu del Girona, Oriol Alsina, va sorprendre dimecres en la presentació de Bruno Herrero com a nou jugador blanc-i-vermell que el club, a banda de seguir buscant el davanter, no tancava la porta a reforçar el mig del camp amb un altre jugador "d'un perfil diferent" dels que hi ha a la plantilla. Tota una sorpresa tenint en compte que semblava que tots els esforços estaven centrats a incorporar una última peça i que aquesta fos un davanter centre de referència. L'arribada del migcampista diferent podria produir-se avui mateix si les negociacions amb el FC Barcelona per la cessió del portuguès Agostinho Cá arriben a bon port. El jugador ja va ser ahir al matí a l'estadi de Montilivi amb els seus representants negociant amb Oriol Alsina la seva incorporació a l'equip blanc-i-vermell. L'operació podria tancar-se avui mateix si les tres parts arriben a una entesa final en els serrells que resten per polir. El Barça B veu amb bons ulls la sortida de Cá, inèdit aquesta temporada entre lesions i la falta de confiança que li té Eusebio Sacristán, i considera que Montilivi pot ser un bon lloc perquè el portuguès, originari de Guinea Bissau, pugui trobar minuts.

Cá, de 20 anys, és un migcentre defensiu petit (1,70 i 67 kg) però molt potent físicament. Correcte amb la pilota als peus, la seva gran virtut és la intensitat i el dinamisme que aporta en la recuperació de la pilota.

La seva possible arribada coincideix amb la de Bruno Herrero i també l'absència per sanció dels dos pivots titulars de l'equip, Matamala i Timor. Encara que es pugui desencallar l'operació abans de dissabte sembla complicat que Cá pugui debutar contra l'Eibar. El portuguès, nascut a Guinea Bissau, va ser operat a l'estiu d'una lesió al menisc que es va fer al Mundial sub20 i que el va tenir tres mesos fora de combat. Des que s'ha recuperat no ha comptat per a Eusebio. El curs passat va jugar 5 partits (22 minuts).