Veient que el Girona, per enèsima setmana, s'encallava en els metres finals i el gol era l'assignatura pendent, la necessitat de fitxar un altre davanter en aquests últims dies de mercat d'hivern guanya encara més rellevància. El director esportiu, Oriol Alsina, va parlar ahir del tema i, tot i admetre que hi ha "tres o quatre portes obertes" per portar l'atacant que tothom reclama, a hores d'ara això depèn de "molts factors" i que pot desencallar-se en qualsevol dels propers dies, encara que no va concretar.

"Esperem fitxar abans del divendres (l'últim dia del mercat d'hivern), però el més important és que el davanter arribi, sigui quan sigui", va valorar Alsina. El director esportiu va recordar que les dificultats per incorporar futbolistes "són molt grans" en aquestes dates, manifestant que "estem a l'espera de com van els moviments. Depenem de moltes coses, és com una carambola".

I del que ha de venir, al que ja ha arribat. Alfredo Ortuño, fitxat aquesta setmana passada, va debutar ahir amb la samarreta del Girona marcant un gol, quelcom que va valorar molt positivament Alsina. "És molt jove i tampoc li podem demanar massa, sobretot perquè ve de Segona B. Però la mitjana que porta és prou bona i esperem que segueixi així. Ens ha d'aportar el seu granet de sorra i de moment ja ens ha donat un punt", va dir del futbolista de Iecla.

Finalment, també va parlar de l'empat contra l'Eibar, valorant el punt com a "positiu" i mostrant-se optimista de cares al futur. "Hem puntuat contra el tercer classificat, un equip que amb mitja ocasió ens ha fet un gol. Portem temps sense perdre i estem molt bé defensivament. A dalt cada cop generem més, només és qüestió que la pilota entri. Necessitem una victòria el més aviat possible"