S'han disputat ja onze jornades del campionat de lliga, cosa que suposa haver jugat el primer quart de competició. I sí, com diu Machín, ja res és casualitat. Tampoc ho és a nivell gironí la situació del Girona FC i la de la UE Llagostera. Són l'autèntica cara i creu de la lliga. Els de Montilivi varen perdre ahir el lideratge de la categoria però es mantenen en posició d'ascens directe i, des de l'inici, en les places preferents de la classificació. Per la seva banda, el Llagostera encadena, després de l'ensopegada amb el Racing, la tercera setmana consecutiva en els llocs de descens.

El Girona pot presumir de ser un dels equips que ha sumat més triomfs, que ha marcat més gols i que n'ha rebut ?menys. Mentre que els llagosterencs són l'equip amb menys triomfs del campionat, el menys golejador i, amb els 7 gols rebuts en les 3 últimes jornades, ha perdut fins i tot la fiabilitat defensiva que tenia.

Machín, oblidat a Sòria ara just fa un any, s'ha convertit en un dels entrenadors de moda de la lliga mentre que a Llagostera tenen la doctora marca d'haver estat l'únic equip de Segona A que fins ara ha destituït el seu entrenador. El públic fidel dels blanc-i-vermells s'acosta a Montilivi per gaudir amb el seu equip mentre que a Palamós els que hi han anat han hagut de presenciar 4 derrotes seguides i una sola victòria en el que va de curs.

Mirat des de fora, un podria pensar que al Girona només li poden empitjorar les coses. Tot i que no ha de ser així. També des de fora es pot pensar que el Llagostera no pot fer altra cosa que millorar. És clar que a Can Alsina es comença a entreveure un mercat d'hivern calent i mogut mentre que a Can Cárcel aquest any pinta que els torrons seran tranquils. Cara i creu. Futbol.