Amb els jugadors de vacances i ?l'any a punt d'abaixar el teló, l'estadi de Montilivi acull avui l'últim acte de certa rellevància d'aquest 2014. No hi rodarà la pilota, però la ja tradicional Junta General Ordinària i Extraordinària d'Accionistes servirà, entre altres coses, perquè el president Francesc Rebled expliqui quins són els plans del Consell per poder sortir del concurs de creditors el 19 de febrer. Exposar i aprovar els comptes anuals corresponents a l'últim exercici (en els quals es preveu, per primer cop, tancar-los sense dèficit) i anunciar una nova ampliació de capital social per compensació de crèdits, són d'altres punts de l'ordre del dia que es tractaran avui, a partir de dos quarts de 8 del vespre (en primera convocatòria).

Tots els accionistes que tinguin en propietat, com a mínim, una acció, tindran les portes obertes. L'altre requisit per assistir-hi és que tots ells s'adrecin a les oficines de Montilivi per sol·licitar la seva Targeta d'Assistència, tal i com ha informat el club amb anterioritat des que va fer l'anunci oficial.

No es preveuen grans complicacions per a Rebled i per al Consell en una Junta que, a priori, serà tranquil·la. Aprovar els comptes de l'últim exercici, ratificar càrrecs i parlar de l'any següent sembla un tràfec que no ha de comportar massa dificultats per al president, que apofitarà per "explicar amb detall quina és la situació del club en l'àmbit esportiu, econòmic, institucional i social". Sobretot en l'àmbit econòmic és on Rebled hi té més a dir. Com va admetre fa uns dies, parlarà de quin és el procediment que vol seguir el club per posar-se al dia amb jugadors i tècnics (l'entitat els deu una mensualitat i mitja); igualment, també parlarà de la sortida del Girona del concurs de creditors, prevista per al 19 de febrer. "Tot està encarrilat amb Hisenda i la Seguretat Social. Explicaré com ens plantegem la sortida i quines són les nostres previsions. Ho tenim bastant bé", admet el mateix Rebled, qui diu estar "molt tranquil malgrat les dificultats" que envolten el club. Un dels motius per estar satisfet és el fet que "tancarem aquest exercici per primer cop amb uns números bons. Encara arrosseguem el deute històric, és cert, però aquest any no hem tingut dèficit".

Sobre la parcel·la esportiva, una única reflexió: "Estem contents amb la plantilla que hi ha i no està prevista cap entrada ni cap sortida en el mercat d'hivern".