Eloi Amagat es perdrà la visita al Benito Villamarín, un dels partits de la temporada. El partit al camp del Betis és, sens dubte, un dels duels més esperats per qualsevol jugador de la plantilla del Girona des que es va consumar el descens dels andalusos el juny passat. Eloi Amagat, tanmateix, no hi podrà ser a causa de la lesió muscular que va patir diumenge al quart d'hora de joc contra l'Sporting de Gijón. Ahir al migdia, el migcampista gironí va ser sotmès a una ecografia els resultats de la qual no es coneixeran fins aquest matí. Malgrat tot, per les sensacions del jugador en acabar el partit, tot sembla indicar que podria patir una ruptura fibril·lar als isquiotibials. Depenent de la gravetat de la ruptura, el temps estimat de baixa podria variar però tot fa preveure que seran algunes setmanes.

Els jugadors titulars diumenge van fer ahir una suau sessió de recuperació mentre que els que no van jugar els 90 minuts van treballar a ple rendiment. Amb Eloi Amagat fora de combat, tampoc van trepitjar la gespa ahir ni David Juncà ni Felipe Sanchón. El de Riumors segueix amb el seu inacabable procés de recuperació mentre que el barceloní -que va ser baixa contra l'Sporting per precaució a causa d'una sobrecàrrega- confia estar disponible per jugar dissabte a Sevilla.

La nota positiva de la jornada va ser l'aparició de Jandro Castro a la gespa de Montilivi. L'asturià, intervingut a finals de gener d'un problema a l'apèndix, encara la tercera setmana de recuperació. En principi sembla molt precipitat que pugui viatjar a Sevilla però no tant que estigui disponible per rebre el Numància de diumenge en vuit.