Dos gols de Mata i un Lejeune han acabat amb la resistència d'un històric de la Primera Divisió, Osasuna, en una nova mostra de l'estat de gràcia en què ha entrat el Girona just quan comença el tram final de la temporada amb els de Pablo Machín buscant un històric ascens a la màxima categoria. Els gironins han començat el partit molt actius i, en els primers minuts, ja han disposat d'un parell de bones oportunitats davant Riesgo fins que en el minut 9 Jaime Mata ha aprofitat una bona assistència de Granell per marcar el 0-1. Els altres dos gols no han arribat fins ben entrada la segona meitat en una contra molt ben acabada per Mata (60') i amb el tercer de Lejeune a la sortida d'un córner (73').

- Fitxa tècnica:

3. Girona: Becerra; Cifu, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris (Aday, min.63); Pere Pons, Granell, Eloi (Jandro, min.78); Felipe (Juncà, min.70); i Mata

0. Osasuna: Riesgo; Flaño, D. García, Vujadinovic, Oier; Raoul Vaig lloar, Nekounam (Ansarifard, min.73), Cedrick (Olavide, min.82), José García, (Roberto Torres, min.56) Sisi; i Nino.

Gols: 1-0, min.9: Mata. 2-0, min.59: Mata. 3-0, min.73: Lejeune.

Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià). Va amonestar als locals Felipe i Coris, i als visitants Sisi i Vujadinovic.

Incidències: Partit corresponent a la trenta-sisena jornada de la segona divisió, disputat a Montilivi, davant 8.182 espectadors. La jugadora Eva Bou, de l'Uni de Girona, l'entrenador Roberto Íñiguez i el president de l'entitat han fet el servei d'honor, després de guanyar la lliga femenina de bàsquet.