El Girona i el Llagostera coneixeran aquest vespre tots els rivals que es trobaran a la Lliga Adelante 2015/2016. Còrdova, Almeria i Elx, aquest darrer administrativament, han baixat de Primera, mentre que Betis, Sporting i Las Palmas han aconseguit el salt a l'elit. De Segona B, de moment, se sap dels ascensos del Nàstic i l'Oviedo en l'eliminatòria directa de campions, i avui en la tercera i definitiva eliminatòria, es resoldran les altres dues places. Se les disputen Cadis i Bilbao Athletic, per una banda, i Osca i Huracán València, per l'altre.

Els andalusos i el filial de l'Athletic disputen aquest migdia (12.00) al Ramón de Carranza la tornada de l'eliminatòria definitiva, un partit en què l'equip andalús confia en la seva afició, que omplirà el camp, per superar el 2-0 encaixat la setmana passada a San Mamés. Malgrat els quaranta graus de temperatura que es preveuen a l'hora del partit i que encara ahir hi havia localitats a la venda de totes les grades del Carranza, s'espera que l'estadi registri un ple amb aproximadament vint mil espectadors. El Bilbao Athletic vol tornar a Segona 19 anys després, on seria l'únic filial després del descens del Barça B aquest any.

A la tarda l'interès se centra a El Alcoraz (18.30). L'Osca només pensa en l'ascens a Segona Divisió, que pot aconseguir en el seu camp contra l'Huracán València. El bon resultat que va aconseguir els aragonesos en el partit d'anada (1-1) els fa afrontar el decisiu duel de tornada amb més confiança i tranquil·litat. L'Osca voldrà fer valer el factor camp: durant tota la temporada no ha perdut cap partit al seu estadi.