En el tram final de la passada temporada eren molts el que veien Àlex Granell (Girona, 1988) fent el salt a Primera Divisió després d'una llarga, i treballada carrera pel futbol modest i només un any després de tastar el futbol professional passant del Prat al Girona. Es veia a Granell jugant Primera Divisió amb la samarreta del Girona o, si com va acabar passant, els gironins no pujaven amb la d'algun dels equips de la part baixa de la màxima categoria. A l'hora de la veritat, però, ningú ha posat sobre la taula els molts diners que costa la seva rescissió, 900.000 euros, i Àlex Granell torna a suar a Montilivi, i ho fa amb la mateixa il·lusió de sempre, en els primers entrenaments d'una pretemporada que ni ell mateix tenia clar que la comencés a Girona. "No. Clar no ho tenia, no enganyaré. Pel que puc saber sí que hi havia bastant interès d'equips, però al final en el cas d'un jugador que només porta un any a la categoria, per molt bon any que diguis que has fet, és molt complicat que algú porti una quantitat de diners tan elevada. Per tant, si no hi ha res de nou d'ara endavant, sí que continuaré aquí. És el més lògic i normal"

Dimecres, en el primer entrenament, Pablo Machín va avisar que volia "convençuts de quedar-se aquí" els jugadors que més s'ha parlat que podien tenir ofertes per marxar. Becerra, Lejeune o el mateix Granell, que no dubta a assegurar que ell veu amb bons ulls seguir en un club que li ha donat l'oportunitat de jugar al futbol professional al costat de casa. "El que està clar és que no et pots quedar si no n'estàs convençut. En el meu cas, tinc clar que, parlant de Segona Divisió, Girona és el millor lloc on puc estar. A prop de casa, amb la meva gent i amb un cos tècnic que l'any passat va demostrar tota la confiança en mi", va dir ahir Granell, que té molt clar que només una oferta en ferm d'un conjunt de Primera Divisió el podria moure de Montilivi. "Girona és el club de la meva vida i al que li dec estar ara aquí i tinc clar que, si no és per seguir progressant i pujar de categoria, vull seguir aquí aconseguint l'estabilitat que vaig dir l'any passat que volia per créixer com a futbolista"

En el seu moment, tot i que ara el mercat està molt parat, Rayo Vallecano i, sobretot, Getafe havien pensat en Àlex Granell com un candidat a fer el salt a Primera Divisió. Un interès que, a parer del migcampista gironí, s'emmarca dins l'aparador que per a molts jugadors del Girona va significar la gran temporada que va fer el curs passat l'equip de Pablo Machín. "A les llistes de diferents equips hi ha molts jugadors, i pot ser que en alguna hi fos jo, però, no parlo del meu cas sinó de companys de vestidor, és lògic que els equips de la part baixa de Primera Divisió s'interessin pels futbolistes d'un equip que ha acabat tercer de Segona amb jugadors que han destacat", argumentava Granell, que sap que molts equips de Primera Divisió eviten pagar clàusules de rescissió. "Pot haver-hi interès, però d'aquí a portar una proposta ferma amb una inversió, que a més de sou implicaria la rescissió aquí a Girona és molt complicat, pel que sembla d'interès per jugadors de l'equip n'hi ha hagut molt però propostes fermes poques", va concloure.

Per altra banda, Granell va confirmar ahir que el nou president, Delfí Geli, i el director general, Nacho Mas-Bagà, varen baixar dimecres al vestidor per presentar-se als jugadors: "Les sensacions són molt bones, fa pinta que no es repetiran algunes situacions incòmodes de la temporada passada i, de moment, per part meva molt bé perquè, des del primer dia, han vingut de cara a presentar-se i a dir que tots anem a una". Sobre els fitxatges, Granell té clar que totes les cares noves sumaran en el grup i elogia Rubén Álcazar amb qui havia coincidit fa dos anys al Prat. "És un jugador que va destacar molt a Segona B marcant 10 gols jugant de migcampista i que segur que tenia moltes propostes de Segona B, però crec que ha encertat venint a Girona, en un vestidor amb molt bona gent".