David Oliveros va viure ahir elseu primer dia com a jugador del Girona. El jove igualadí va passar a primera hora el reconeixement previ a la seva presentació com a quart fitxatge del Girona. Oliveros, de 19 anys, ha signat un contracte per tres temporades i arriba per ser un dels tres integrants de la porteria blanc-i-vermella. La intenció de la direcció esportiva del club ?-d'acord amb el preparador de porters Omar Harrack-, és la de treballar amb tres porters durant tota la temporada. L'arribada d'Oliveros cobreix la figura del tercer porter i provocarà un primer moviment de sortida, el d'Andrés Díez. El lloretenc serà cedit a un equip de Segona B a la recerca de minuts. Andrés, malgrat continuarà entrenant-se amb l'equip i ahir va viatjar a Peralada, a l'espera que es concreti la seva sortida.De la seva banda, Albert Quintanas, que no s'ha desplaçat a l'estada, serà el porter del filial.

Amb Oliveros assegurat, Quique Cárcel treballa per incorporar un altre porter que competeixi amb l'igualadí i Isaac Becerra per la titularitat. El perfil encara no està definit perquè Cárcel està pendent del que pugui passar finalment amb Becerra. I és que malgrat que el desig i la voluntat del club és de renovar-lo la seva continuïtat no està ni molt menys garantida. La voluntat del jugador és competir a Primera Divisió i, malgrat entrenar com qualsevol cada dia amb el Girona, està molt pendent de les notícies que li transmet el seu agent. Un dels equips que el segueix de fa temps és el Rayo però el conjunt madrileny no acaba de fer el pas de posar els 400.000 euros de la seva clàusula de rescissió -o acostar-s'hi sobre la taula. Tampoc l'Eibar, que que també se?gueix Lejeune. L'últim equip a afegir-se a la llista de pretendents de Becerra és el Màlaga. L'agent del jugador l'ha ofert al conjunt andalús que s'hi ha posat bé i veuria amb bons ulls la seva incorporació. El director esportiu del Màlaga Mario Husillos té molt bones referències de Becerra així com també l'entrenador, Javi Gracia que hauria donat el vist-i-plau al possible fitxatge. Gracia era el tècnic de l'Almeria la temporada 12-13 quan el Girona va perdre el play-off d'ascens contra els andalusos amb Becerra sota pals.

La porteria del Màlaga patirà canvis aquesta temporada. El curs passat el camerunès Kameni va jugar tots els partits sense donar opcions al mexicà Javier?Ochoa -a qui l'Espanyol pretén- que hauria demanat sortir de l'equip. Kameni, de la seva banda, hauria sol·licitat una millora de contracte que el club sembla poc disposat a concedir-li. Per tot plegat, tot sembla indicar que almenys un dels dos porters deixarà la Rosaleda. El buit, si el Màlaga s'acosta prou a la clàusula, el podria ocupar Becerra.