Una inoportunta lesió al menisc ha espatllat una pretemporada que es presentava com un repte d'allò més interessant per a Carles Mas. El central de Banyoles va ser internvingut la setmana passada a Barcelona i haurà d'estar-se entre un mes i i un mes i mig de baixa. La lesió ha coincidit amb l'anunci per part de Quique Cárcel que el club havia decidit que sortís cedit a la recerca de més minuts i continuïtat aquesta temporada. Per tot plegat, el defensa no veu gens clar què passarà aquest estiu ja que la lesió li tanca moltes portes d'equips de Segona B que podrien estar interessats en la seva contractació. Tot i això, ell ara només pensa a recuperar-se. «Primer de tot, el que vull és posar-me bé. La lesió ha estat un problema afegit i ara és més complicat trobar una sortida en forma de cessió», explicava ahir. Mas ja ha paït el cop de saber que no compta aquesta temporada i mira amb il·lusió cap al futur. «Si marxo serà per intetar tenir minuts i tornar l'any següent», deixa clar el banyolí que ha renovat fins el juny del 2017.

Als seus 22 anys, suma 20 partits a Segona A repartits en tres temporades on ha viscut de tot a Montilivi. Mas no està decebut amb ningú pel fet d'haver de buscar una cessió. «El futbol és així. De vegades et volen i d'altres no. Han decidit o cregut que era el més important per mi i jo tampoc ho veig malament», reflexionava. I?és que si finalment acaba trobant un destí a Segona B, Mas podrà gaudir amb regularitat dels minuts que segurament no tindria al Girona que a la seva posició ha fitxat Kiko Olivas i?Marcelo i renovat Richy i encara busca un altre central.

Si no acaba trobant cap sortida abans del 31 d'agost, Mas no descarta continuar al Girona fins per Nadal i, si no ha gaudit d'oportunitats, mirar de sortir al mercat d'hivern.