Després d'estrenar-se a Peralada contra el conjunt altempordanès (1-3), el Girona no tornarà a competir fins dissabte.?Serà al Nou Estadi Palamós Costa Brava contra el Llagostera, un rival de la mateixa categoria. El derbi de plata del futbol gironí era fins ara un dels pocs partits confirmats pel Girona per aquesta pretemporada. Els altres eren un contra el Lleida per al dissabte 8 d'agost i un altre a Olot el diumenge 9 en el Trofeu Aigües de Sant Aniol. Tot i això no està gens clar que es jugui el matx contra els del Segrià, que estan pendents de canviar la data d'un partit de Copa Catalunya. A més a més ahir, el club blanc-i-vermell va confirmar l'Espanyol com a rival per al Trofeu Costa Brava que es disputarà el 15 d'agost a les 20.00. El partit, que servirà també de presentació davant la seva afició de la nova plantilla, serà de pagament per a tothom, inclosos els abonats. Així, cada soci haurà de desemborsar 5 euros per accedir a l'estadi i veure el partit des de la seva localitat. Els preus per als no abonats són de 10 euros als gols, 15 a Preferent i 20 a tribuna. La mainada més petita de 7 anys té l'entrada gratuïta sempre que vagin acompanyats d'un adult malgrat que hauran de retirar-la a les taquilles sense cost el mateix dia del partit. El preu per al sector visitant serà de 10 euros.

L'Espanyol és un rival clàssic per al Girona cada pretemporada. De fet, s'ha endut el Trofeu Costa Brava en tres ocasions, la més recent ara fa dues temporades (13-14), en què es va imposar al Girona (0-2) gràcies a dos gols de Christian Stuani. Els blanc-i-blaus també van ser el rival la 2009-10, en què van superar els gironins per 1-2. L'Espanyol també es va adjudicar el torneig l'any 2002 en imposar-se en un triangular a l'Sprting de Lisboa B i el Girona. La temporada passada el rival al Costa Brava va ser el Llagostera, amb triomf local per la mínima gràcies a un gol de penal del madrileny Jaime Mata.

La idea inicial del Girona és jugar un altre partit l'endemà del Costa Brava. Aquest, però, encara no està confirmat ja que el club està cercant rival.