La presentació oficial en societat serà dijous que ve a la plaça Independència en un acte que com el de l'any passat servirà per atraure els futbolistes a l'afició. Aquesta presentació a banda, avui serà un dia molt especial per als seguidors blanc-i-vermells, que després de gairebé dos mesos tenen l'oportunitat de tornar a veure un partit del Girona a Montilivi. I és que si bé és cert que l'equip de Pablo Machín ja ha disputat un parell d'amistosos contra el Peralada i el Llagostera aquest estiu, el d'aquest vespre (19.30) contra el Lleida és el primer a l'estadi. Serà el primer dels dos que disputarà el Girona aquest cap de setmana ja que demà l'equip es desplaçarà fins a terres garrotxines per enfrontar-se a l'Olot en el Trofeu Aigües de Sant Aniol (19.30). «De ben segur que el Lleida i l'Olot seran rivals ben exigents, com tots fins ara aquesta pretemporada», deia ahir el segon entrenador Jordi Guerrero. L'arbucienc admetia que el cos tècnic podria dosificar els jugadors en els dos partits, ja que aquest matí hi ha programada també una sessió d'entrenament matinal. Amb vista al partit, Eloi Amagat, Aday Benítez i Carles Mas són les baixes segures que té Machín.

El matx servirà, a banda de per conèixer els nous fitxatges de ben a prop, per veure les noves equipacions per aquesta temporada. El club va donar a conèixer ahir el migdia les primeres imatges dels uniformes per aquest curs 2015-16 que, tot sigui dit, variaran ben poc respecte als de la temporada passada De tota manera hi ha un parell de novetats. L'una és la recuperació dels pantalons blaus i dels mitjons blancs en la primera equipació;?l'altra és el cridaner segon uniforme de colorblanc-i-negre, al més pur estil Inter de Milà. Amb motiu del 85è aniversari de l'entitat, el club ha apostat per recuperar els pantalons blaus que, des de la temporada 2011-12 havien passat a ser vermells. El Girona vol així mantenir-se més fidel a la seva tradició malgrat que, històricament, els primers pantalons i mitjons van ser negres.

Pel que fa a la segona equipació, el club s'ha decidit pels colors blau i negre tal com va fer la temporada 2010-11. En aquell curs, el Girona ja va lluir una equipació semblant, de la casa Elements, en alguns partits fora de casa.

Després de l'estrena aquest vespre a l'estadi, la pretemporada no s'atura i el Girona tornarà a competir demà. Ho farà en aquest cas a la Garrotxa contra l'Olot en el marc del Trofeu Aigües de Sant Aniol al Municipal. Després de la doble ració de futbol d'aquest cap de setmana, el Girona encararà la penúltima setmana de preparació abans del tret de sortida de la competició. El proper dissabte el conjunt de Pablo Machín rebrà la visita de l'Espanyol a Montilivi en una nova edició del clàssic Trofeu Costa Brava. El club està cercant encara un altre rival per jugar-hi l'endemà.