Josep Delgado ha deixat de ser el màxim accionista del Girona però vostè segueix al Consell. Ho fa a títol individual o hi representa l'empresari de Sarrià?

Ho faig a títol personal, no represento ningú. La clau per haver-me mantingut tot aquest temps al club és ben senzilla: el meu tarannà no conflictiu. Jo busco solucions i no pas problemes. Suposo que per això l'Ignasi Mas-Bagà va parlar amb mi i em va oferir la possibilitat de seguir. Sóc futboler i del Girona, o sigui que per a mi va ser perfecte. Durant aquests cinc anys n'he vist de tots els colors i sempre he mirat de posar pau al Consell quan ha fet falta. El camí és aquest.

Quan li van oferir aquesta opció de continuar al Consell?

Ja fa temps que n'anavem parlant amb Mas-Bagà, des que es va començar a negociar la venda del club al grup empresarial francès. Estic content que se'm valorés la feina feta. Bé, la meva i també la dels altres companys que han accabat sortint perquè al final entre tots hem ajudat a endreçar un club que tenia un deute desorbitat. L'Ignasi va estar molt bé en el seu parlament a la junta d'accionistes quan va donar les gràcies a tothom.

Amb els nous propietaris s'acabarà la conflictivitat que tant mala imatge ha donat al Girona?

Veig claríssim que sí. Hem entrat en una nova etapa on no hi haurà conflictes interns, que ens han fet perdre molt de temps, i tothom estarà centrat a treballar pel club. Potser hi ha hagut massa egos fins ara, massa galls al galliner. S'enceta un període marcat pel professionalisme, un projecte seriós i que per mi té tota la credibilitat del món.

Quina feina li han encomanat?

Suposo que per haver estat exsenador i exdegà del Col·legi d'Advocats se m'ha demanat que faci una tasca de representació institucional que, de fet, ja he estat fent aquests anys. Ara el Girona té un Consell d'Administració de perfil més tècnic i professional.

Quins reptes té el club en aquesta nova etapa?

Acabar pujant a Primera Divisió, i més després del que va acabar passant la temporada passada, és una obsessió. D'entrada, però, hem de formar una bona plantilla de jugadors que ens permeti arribar als objectius del curs passat.

L'acord amb el Manchester City hi pot ajudar?

Sí, seria una gran operació. Penso que s'acabarà fent. És un altre exemple d'allò que li deia abans, de la seriositat dels nous propietaris i de les seves ganes de treballar pel bé del Girona. Un altre exemple és que el nombre de patrocinadors s'ha ampliat notablement, i també ha crescut la massa social. No podem deixar apagar la flama que es va encendre l'any passat amb la possibilitat de pujar a Primera.

El Girona comença a ser un orgull per a la ciutat?

Em sembla que sí. Hem fet un canvi, el club ja no està d'esquena a la ciutat i a les comarques, al contrari, cada vegada hi ha més gent que sent els colors i vol entrar a formar part del nostre projecte.