Montilivi compleix el càstig

L'estadi viu amb normalitat el tancament parcial d'una part del Gol Sud provocat per la sanció del TAD

14.09.2015 | 07:49
Una imatge del sector del Gol Sud de Montilivi clausurat per la sanció imposada pel TAD arran dels incidents del partit.

El Girona va complir amb normalitat i sense incidents el càstig que li va imposar el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) a instàncies de la Comissió Antiviolència arran del llançament d'una ampolla en el partit contra el Lugo de la darrera jornada de la temporada passada. Ho va fer amb naturalitat, si no fos perquè 598 abonats es van quedar sense poder seure al seu lloc habitual. El TAD va sancionar el Girona amb el tancament parcial d'un sector de la graderia del Gol Sud sense la possibilitat que els socis amb seient allà poguessin ser reubicats en cap altra localitat. El càstig incloïa l'exhibició d'una pancarta que va ocupar tot el sector afectat i que lluïa un missatge de la LFP ("Afició més respecte. Viu el futbol") i el lema fixat en la sanció ("Respectar els àrbitres és respectar l'esport"). La repercussió de la sanció tampoc va ser excessiva, ja que si bé les pancartes es van poder veure a través de la televisió, el fet que la zona quedés a la dreta de les càmeres i relativament lluny de la porteria va fer que tampoc tingués gaire protagonisme a la retransmissió.

Malgrat que aquests gairebé 600 abonats no van poder asseure's al seu lloc, l'entrada del partit no va ser del tot dolenta (4.152 espectadors). És més, va més bona fins i tot que la del primer partit de la temporada a casa contra el Numància (3.534). Bona part de culpa la va tenir la campanya que va engegar el club pel partit aprofitant la festivitat de la Diada divendres. El Girona va fixar el preu de les entrades a un preu reduït (5 euros a Gols, 10 a preferent i 20 a tribuna) fet que va provocar que alguns dels socis afectats per la sanció del TAD passessin per caixa per poder veure el seu equip encara que fos des d'una altra posició. La campanya també va fer que un bon grapat de seguidors s'acostés a l'estadi en un dia que per horari i temperatura anar al camp era força agraït. De fet, abans de començar el partit contra l'Osca, a les taquilles de l'estadi s'hi van concentrar una bona cua d'afcionats que esperaven el seu torn per comprar les entrades a baix cost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema