Àlex Granell va tornar a meravellar Montilivi diumenge passat en el derbi amb una gardela marca de la casa que va sorprendre Moragón. El gol de Granell obria el marcador i encarava el partit per a un Girona que al final només podria empatar. Tot i això, l'espectacular cacau des d'aproximadament uns trenta metres del gironí va ser de ben segur un dels millors gols de la jornada a la categoria. Un fet que no és cap novetat perquè, ja la temporada passada, del seu peu esquerre en van néixer quatre gols de la mateixa, o fins i tot més, bella factura. Els canyardos de Granell s'han convertit en una arma més del Girona de Machín. «Sempre que tinc opció ho intento perquè em sembla que una de les meves són els xuts des de la distància», diu. Contra el Llagostera Granell va fer el seu primer gol de fora l'àrea aquest curs però la jornada anterior ja s'havia estrenat a la Lliga marcant de penal contra l'Oviedo. A peu plantat i amb molta sang freda, Granell va batre Esteban.

Granell suma ja dos gols en cinc jornades i s'acosta als cinc que va marcar el curs passat. El seu primer va ser en la victòria a Montilivi contra el Recreativo (2-0) en una vaselina enroscada impossible per a Sotres. El conjunt andalús tornaria a ser víctima de la potència de Granell al Colombino (0-3). Aquell dia, el gol va ser semblant al de diumenge. Des de molt lluny i també imparable per al porter va ser el gol que va marcar a l'Anxo Carro en el triomf contra el Lugo (1-2). El Benito Villamarín també ha vist en directe el guant de Granell. En aquest cas però, el llançament de falta directa que va entrar per l'escaire de la porteria d'Adán no va servir per sumar cap punt (2-1). Granell també va marcar el curs passat de penal contra el Numància (2-1). Inclós a l'onze ideal de la Lliga de la passada campanya, Granell acaba contracte el proper 30 de juny i segueix sense oferta de renovació.

Enguany, sense Jandro l'especialista les darreres temporades, sembla que Granell serà el llançador habitual dels penals per davant de Felipe Sanchón i Eloi Amagat. Si és així, podria superar fins i tot els cinc gols del curs passat. El millor registre golejador de la seva carrera van ser els nou que va aconseguir a Tercera amb l'Olot. Amb el Cadis (12-13) va marcar un gol de falta directa contra el Jaén en un partit en què en va estavellar una altra al travesser en l'afegit que hauria evitat la derrota (2-1). Amb el Prat, ara fa dues temporades (13-14), els seus quatre gols van mantenir les esperances de salvació dels potablava fins la darrera jornada.