L'exjugador, exentrenador i exdirector esportiu del Girona, Narcís Julià emprendrà una nova aventura a la seva carrera esportiva. Després de tancar el mes de febrer passat una victoriosa etapa de cinc anys al costat d'Andoni Zubizarreta i Albert Valentín a l'àrea esportiva del FC Barcelona, el gironí s'incorporarà a l'Acadèmia Aspire. El petit dels Julià, doncs, tornarà a tastar l'aventura estrangera, aquest cop a Qatar, després que el 2004 no tingués sort al Porto, on hi va anar per fer de segon entrenador de Víctor Fernández. A Doha, Julià també hi farà tasques de direcció esportiva. L'acord entre les dues parts és molt proper i podria tancar-se els pròxims dies.

La connexió de Julià amb Fernádez va néixer a Saragossa quan l'aragonès el va dirigir al tram final de la seva carrera esportiva. Des de llavors, Fernández se l'havia endut pràcticament sempre com a tècnic assistent (Porto i Saragossa). Aquest cop, i malgrat que semblava que Julià acompanyaria Fernández al Reial Madrid on ha entrat aquest estiu com a director de formació, els seus camins es tornen a separar. Mentre Fernández ja fa dies que treballa a Valdebebas, Julià sembla que apostarà per l'experiència asiàtica de l'Aspire.

Julià, de de 52 anys, és un dels futbolistes gironins amb millor currículum. La seva projecció va fer que Montilivi -va debutar amb 16 anys- el veiés ben poc i que amb tan sols 19 i sent ja internacional juvenil el Saragossa el captés per al seu filial, l'Aragó. Julià no trigaria a fer el salt al primer equip, amb qui disputaria 201 partits i aconseguiria dues Copes del Rei. La seva carrera a les banquetes s'iniciaria al Saragossa, com a segon de Luis Costa i Txetxu Rojo i després de Fernández.

El 2001 va tornar a Girona per fer de director esportiu tot i baixar a la banqueta per rellevar Josep Moratalla al play-off d'ascens a 2a B de la 02-03. El 2004 marxaria al Porto i després tornaria per acceptar la trucada de Josep Gusó i fer-se càrrec de la banqueta de l'equip, ja a 2a A, el curs 09-10. Julià aconseguiria la permanència amb l'històric gol de Kiko Ratón al Múrcia.