El Girona segueix sense sumar de tres en tres jugant de local i avui només ha pogut sumar un punt contra l'Almeria que s'ha avançat en el minut 2 després d'un penal de Richy sobre Kike. Superada la patacada de veure's ràpidament per sota en el marcador, el Girona ha empatat abans del minut amb un gol d'Aday i hauria pogut capgirar el marcador en el disset amb una rematada de Kiko Olivas que ha impactat en el travesser. No ha entrat com tampoc ho ha fet cap de les altres oportunitats de les que ha disposat el Girona fins al final del partit. Al final, empat a 1 i els gironins que continuen a la part baixa de la lliga, però fora de les posicions de descens on sí que hi són Almeria i Llagostera.

Girona: Becerra; Aday (Pol Llonch, min.83), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Granell (Rubén Alcaraz, min.66) Eloi; Felipe (Borja García, min.71); i Mata.

Almeria: Casto; Michel Macedo, Fran Velez, Morcillo, Dubarbier; José Ángel (Lolo Reyes, min.79), Montoro, Puertas (Soriano, min.72), Hadzic (Iván Sánchez, min.76); Quique; i Chuli.

Gols: 0-1: Quique (p), min.2. 1-1: Aday, min.8.