Després de fulminar Sergi Barjuan minuts després de l'empat de dissabte contra el Tenerife (2-2), l'Almeria busca un nou entrenador. El principal favorit és Fernando Vázquez, amb qui el president del club andalús va negociar ahir a la tarda, però no van aconseguir arribar a un acord perquè l'entrenador gallec es faci càrrec de l'equip. En tot cas, tot sembla indicar que l'acord podria arribar avui, i així, curiositats del futbol, Vázquez tornaria a una banqueta a l'estadi on va viure el darrer partit com a entrenador, Montilivi.

El gallec va ser testimoni de la victòria del Girona contra el seu darrer equip, un Deportivo de la Corunya que ja havia ascendit matemàticament, en un partit que va suposar la salvació dels de Machín la darrera jornada del curs 13-14. Malgrat haver tornat el Dépor a Primera, Vázquez va ser destituït a principis d'estiu arran d'unes crítiques del tècnic a la política de fitxatges.

Barjuan, crític

El ja destituït Sergi Barjuan va lamentar la poca paciència que ha tingut l'Almeria amb ell. En declaracions a Catalunya Ràdio, el de les Franqueses tot i reconèixer que sabia que tenia un "ultimàtum en cas de no derrotar el Tenerife" va assegurar sentir-se "una mica sorprès". "El futbol espanyol no té paciència", deia Sergi a qui un gol d'Aurtenetxe, després d'una errada del porter Cuesta al darrer minut de partit, va condemnar. "Va ser un gol d'infantils", sentenciava. Amb Barjuan, també deixa el club el gironí Ramon De Quintana, fins ara segon entrenador.

Fatau, baixa per diumenge

Pel que fa al partit contra el Girona a Montilivi, diumenge (19.15) l'Almeria no podrà comptar amb el migcampista cedit del Granada, Fatau. El ghanès en té per tres setmanes per recuperar-se de la ruptura dels ossos del nas. Tampoc seran a Montilivi els també lesionats Zabaco, Castellano, Ximo Navarro i Zongo.