És més que probable que el que diré ara vagi absolutament en contra del que pensi la major part de gent que ahir va veure el partit del Girona FC. Per mi, el joc i el resultat del matx contra el Saragossa són bons.

En primer lloc, l'equip estava obligat a canviar ràpidament la cara que havia mostrat una setmana abans al camp del Leganés, i per intensitat i ganes va fer-ho. I en segon lloc, crec que un empat contra un equip que arribava tercer, amb quatre victòria seguides i cinc partit consecutius sense perdre, és un bon resultat.

Això no treu, però, que a aquest Girona FC li segueixi faltant futbol, més enllà de les ganes i la intensitat que sí va posar-hi ahir. I això tampoc treu, que portar cinc mesos sense guanyar a casa, que no haver sumat els tres punts en cap dels cinc partits de l'actual temporada jugats a l'estadi de Montilivi, o que haver sumat només quatre punts en els darrers cinc partits del campionat de Lliga, pugui deixar una sensació, molt certa, de poqueta cosa.

La pregunta seria: On és la solució? En una simple victòria que condueixi l'equip cap amunt a la classificació? O bé en donar temps a les cares noves que ahir es varen veure a l'equip inicial?